German Riviera samarbejdet

I kan lige få Byens prisbelønnede film med

Som sagt  så har jeg indledt et samarbejde med folk med samme tanke om byen som mig selv.

her er deres hjemmeside

Den 14 marts  2015 har vi et møde i det tyske handelskammer med indbudte danske journalister, hvor vi vil forsøge at charmere og fortælle om rivieraen til det danske marked. 

blandt de inviterede  kommer den der 2 repræsentanter fra visitnordsjælland   som netop har lanceret nordsjælland som den danske Riviera.    Vi glæder os til at møde vore kollegaer og måske kunne indlede et samarbejde wink

 

 

Så blev det søndag aften. Jeg er slidt men glad for at have mødt så mange glade mennesker på rejsemessen. Jeg har fået en del spørgsmål jeg skal have checket om der findes de rigtige svar her på hjemmesiden. bus og tog fra Rostock får jeg lige checket om det passer til virkeligheden. Til Motorcykel arrangøren, så skriv til mig. Fandt ud af at turistchefen allerede havde en motorcykel tur klar i skuffen. Den fik de klaret sidste år. Han kørte rundt på sin egen cykel for at checke at alt var super duper.

Andre ting der er uklare eller tilbud på billigt men godt ophold. Smid en mail afsted til mig og så pakker jeg noget sammen via vor tyske venner

mvh Leif Sund

her i weekenden den 20-21 oktober mødes vi til rejsemesse. Øksnehallen har igen i år en fed rejsemesse. Stand 82

Jeg kommer til at stå sammen med mine venner fra Kuhlungsborn, som kommer til at vise jer mere om den tyske riviera. Kom forbi og få en snak samt helt sikkert gode tilbud til jeres venne- venindeweekend til priser I helt sikkert vil synes om. Det er super dejligt dernede

Her er en link til samarbejdspartnerne i den tyske Rivera. Kom mens det stadig er til priser vi synes om her i finanskrisen. link

så kom der lidt info om vores skjulte perle i Børsen den 15 juli- Jeg håber I syntes om det.

 

Den 14 marts 2012 kommer vil til at holde et pr-møde i København for indbudte journalister.

Med sloganet ( den tyske Riviera) skal vi forsøge at overbevise danskerne om at dette område er både billigt og stilfuldt og et spændende besøg så tæt på den danske grænse

Men først ses vi I herning her på lørdag den 25 feb. Jeg stiller mig I Kuhlungsborns stand nr 9698

Hvor jeg vil prøve at skabe lidt gøglerstemning

Og det var sjovt at være derovre. fantastisk flot messe at besøge. Men til alle jer der spurgte efter underholdning til børnene

Så fandt jeg ud af at Wismar som ligger en ½ times kørsel fra Kuhlungsborn har et fantastisk vandområde. Så jeg finder lige lidt mere

info til jer. og sætter ind på siden. De små poder skal også underholdes på den rigtige måde smiley

Og vedr campingpladsen. helt ud til havet 5 stjernet og skal nok bestilles i god tid . jeg finder et link

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk